NASIL ÖLÇÜ ALINIR ?

RENK SEÇENEKLERİMİZ VE DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN MAĞAZA SEKMESİNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ.
Ürünümüz Alüminyum Profilden üretilmektedir. Profil üzerinde CE ve TSE Belgeleri bulunan boya bulunmaktadır. Bu sayede çocuklarınız ve sizler için herhangi bir sağlık tehdidi oluşturmaz.
Verdiğiniz ölçüler doğrultusunda genelde 4 köşesinde bulunan deliklerden ürün yanında gönderdiğimiz vidaları bir şarjlı tornavida veya yıldız uca sahip normal tornavida ile tercihinize göre iç veya dış kısımdan vidalayarak kullanıma başlayabilirsiniz. Montajı son derece kolaydır.
 
Ürünler paslanmaz malzemelerden yapıldığı için istenildiği takdirde su ile yıkanabilirler. Temizliği ıslak bez veya bol su ile yapılabilir. Mekanik kısımlarında geliştirilen teknoloji ile yeniden kullanımda herhangi bir yağlama işlemine gerek duymaz.
 
Ürün kullanılmadığı takdirde vidalarından sökerek kaldırılabilir, daha sonra kullanım için muhafaza edilebilir.
 
Sürgü sistemi sayesinde kolaylıkla sinekliği pasif hale getirebilirsiniz.
 
Satın alma ve montaj esnasında 7/24 Whatsapp destek hattımızdan yardım alabilirsiniz.
Sipariş vermeden önce Net Genişlik ve Net Yükseklik alanlarını doğru bir şekilde belirlttiğinizden emin olunuz.Ölçü uyuşmazlığı halinde sizlerin bize iletmiş olduğu ölçüler (bitmiş-teslim ölçüsü olarak) geçerli olacak olup iade hükümlerine uymamaktadır.
 
Sipariş vermenizin ardından teyit için tarafınız aranacaktır.
 
Pileli Sineklik
 
Nasıl Ölçü Alacaksınız ?
Pencere veya kapınızı açtıktan sonra resimde gösterildiği üzere çerçevede bulunan plastik fitillerden genişlik ve yükseklik ölçünüzü alabilirsiniz. Fitilden fitile aldığınız ölçülere +8 cm ilave ederek ürünün bitmiş ölçüsünü elde edebilirsiniz. Siparişlerinizde sisteme gireceğiniz veya tarafımıza ileteceğiniz  ölçülerin bitmiş ölçüler( +8 cm eklenmiş hali )olması gerekmektedir.
NOT: Bazı Kapı Pencerelerde sıva nedeniyle dış kısımda gerekli boşluk bulunmadığından dolayı sineklik kapının iç kısımlarına taşma gösterebilir.Eğer sizin pancere veya kapınızda böyle durum varsa çözüm ve doğru ölçü iletmek için lütfen ölçüyü almadan önce whatsapp destek hattımızdan iletişime geçiniz.

Nasıl Montaj Yapacağım ?

Ürün kargodan resimde görüldüğü üzere demonte bir halde çıkmaktadır. Ürünün ip ile birbirine bağlı parçalarını bir masa üzerine gerdikten sonra, bağımsız diğer iki parçayı köşelerden bir araya getirerek toplamalısınız.

Topladığınız ürünün köşelerinde vida delikleri bulunmaktadır. Paket içerisinde çıkan akıllı başlı vidaları kullanarak bir şarjlı vidalama veya tornavida yardımı ile pencere yada kapınızın çerçevesine sabitleyerek montajı tamamlayabilir, temiz havayı sinek ve haşereler olmadan evinizin – iş yerinizin içine alabilirsiniz. 
      7/24 Destek & Danışma Hattımız: 0541 966 90 93
BLOG içinde yayınlandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir